Aplicacions Microsoft 365 per a Empreses

Aplicacions Microsoft 365 per a Empreses

“Millora la productivitat de la mà de Microsoft365”

Obtingues les aplicacions estàndard mundials per a escriptori, com Word, Excel, PowerPoint i unes altres. Crea, mira i edita en temps real en tots els teus dispositius amb aplicacions mòbils i d’escriptori per a PC Windows, iOS, Android i Mac.

Característiques de les Aplicacions

de Microsoft365

per Empreses

  • Obtingues les versions d’escriptori de les aplicacions d’Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (a més de Access i Publisher per a PC únicament).

  • Emmagatzema i comparteix arxius amb 1 TB d’emmagatzematge en el núvol de OneDrive.

  • Usa una llicència per a gaudir de les aplicacions d’Office totalment instal·lades en cinc dispositius mòbils, cinc tauletes i cinc PC o Mac per usuari.

  • Actualitza automàticament les teves aplicacions amb noves característiques i funcionalitats tots els mesos.

  • Obtingues ajuda en qualsevol moment amb el suport telefònic i web ininterromput de Microsoft.

Característiques Detallades

Obtingues les últimes característiques i funcionalitats amb les versions totalment instal·lades i sempre actualitzades de Outlook, Word, Excel, PowerPoint per a Windows o Mac, OneNote (les característiques varien), i Access i Publisher (només PC).

Edita documents, fotos i molt més des de qualsevol lloc i en tots els teus dispositius amb 1 TB d’emmagatzematge en el núvol de OneDrive.

Obtingues les aplicacions totalment instal·lades d’Office en diverses PC, Mac, tauletes i dispositius mòbils (inclosos Windows, iOS i Android)

Aplicacions i serveis inclosos