Exchange Online (Plan 1)

Serveis de Correu Exchange per a Empreses

Treballa de forma més intel·ligent des de qualsevol lloc amb el correu allotjat per a empreses.”

Característiques Detallades

Exchange Online t’ajuda a protegir la teva informació mitjançant funcionalitats avançades. Els filtres antimalware i contra correu no desitjat protegeixen les bústies.

Les funcionalitats de prevenció de pèrdua de dades eviten que els usuaris enviïn per error informació confidencial a persones no autoritzades. Les teves dades estan protegides gràcies a servidors amb redundància global, a funcionalitats premium de recuperació davant desastres i a un equip d’experts en seguretat que supervisa Exchange Online en tot moment.

Amb un contracte de nivell de servei que garanteix un 99.9% de temps d’activitat i que compta amb suport financer, el teu correu estarà sempre en funcionament.

Mantingues el control del teu entorn amb l’avantatge d’allotjar el teu correu en els servidors de Microsoft.

Administra la teva organització de manera eficaç amb el Centre d’administració de Exchange, una senzilla interfície basada en web.

Amb les directives de dispositius mòbils, pots crear llistes de dispositius mòbils aprovats, exigir el bloqueig mitjançant PIN i eliminar dades confidencials de l’empresa en telèfons extraviats.

Ara és molt més fàcil proporcionar als usuaris el correu empresarial que necessiten per a continuar sent productius. L’aplicació automàtica de revisions elimina el temps i l’esforç necessaris per a mantenir el teu sistema.

La integració amb Outlook implica que els usuaris gaudiran d’una experiència de correu completa i coneguda amb accés sense connexió.