Informàtica 3

Resta3 (Gestió de Restaurants)

La solució idònia per optimitzar la gestió del teu restaurant augmentant la seva productivitat, facilitant la presa de decisions i resolent les teves necessitats.

Descarrega’t una demo

Creat per facilitar la teva gestió diària

El programa RESTA3 disposa de diferents versions segons el nombre d’empreses a gestionar i el nombre de persones que utilitzaran el programa de manera simultània.

Els clients poden accedir a la carta digital del restaurant, mitjançant un codi QR, i des d’allí consultar la carta i realitzar el pre-comanda del que desitja; posteriorment el cambrer prendrà nota del número de pre-comanda i validarà l’entrada a cuina.
A més, permet als cambrers afegir begudes i plats durant el servei.
El restaurant pot imprimir els codis QR personalitzats amb el seu logotip..

Amb RESTA3 podràs diferenciar els cobraments realitzats segons els mitjans de cobrament que defineixis: efectiu, targetes de crèdit, xecs o moneda estrangera.
Totes les operacions quedaran registrades perquè en qualsevol moment puguis realitzar un arqueig de caixa i obtenir el resum dels imports cobrats i pagats.

Si disposes d’una pantalla tàctil podràs configurar RESTA3 per a la utilització tàctil i modificar la disposició i el disseny dels diferents elements que formen el TPV.

Podràs realitzar la distribució de taules segons les teves necessitats, i us permeten definir diferents zones (saló, barra, terrassa.) i establint una tarifa diferent per a cada zona.

L’usuari supervisor té tots els privilegis i pot definir els perfils dels diferents usuaris establint els permisos i l’accés per a cada un dels apartats de RESTA3, així com les funcions, camps que pot veure, idioma, formats d’impressió.
A més, tindràs la possibilitat de limitar l’entrada a determinades operacions.

RESTA3 et permet integrar el programa GESCO3 per tenir el control de l’estoc dels teus productes, i poden generar manual o automàticament les comandes als teus proveïdors en funció de les existències i de l’consum mínim que determinis per a cada article.

Amb la reserva i planificació de les taules podràs optimitzar la capacitat del teu restaurant, multiplicant els torns de les teves taules i augmentant els teus beneficis.
El programa RESTA3 permet reservar taules detallant la data, el servei (dinar o sopar), el nom de el client, el nombre de persones, la taula adjudicada, l’hora d’arribada i un comentari.

Podràs definir l’estat de les taules del teu restaurant: lliure, reservada, ocupada, facturada o cobrada, d’aquesta manera coneixeràs en tot moment l’estat d’ocupació.

Amb RESTA3 obtindràs complets llistats i estadístiques sobre tots els aspectes del teu restaurant: llistat de reserves entre dates, llista de la previsió de menjars, llistat de factures simplificades, llista de moviments de caixa, estadística de producció per dates o cambrers, consums mensual / anual, benefici brut, etc.
Més, el programa RESTA3 permet realitzar un seguiment de cada cambrer, analitzant la seva productivitat a través de totes les operacions que queden registrades.

Amb GESCO3 podràs controlar tot el cicle de compres, a partir de la llista de comandes pendents de cursar l’aplicació permet la confecció de comandes a proveïdors i el seu seguiment posterior.

Registra la comptabilitat associada a les operacions de manera ràpida i àgil.
Des RESTA3 pots comptabilitzar a CONTA3 totes les factures de venda i de compra, així com cobraments i pagaments.