Servidors Virtuals per a Empreses

Servidors Cloud

Potents, estables i flexibles. Molt més que màquines virtuals.

El present demana mobilitat, rapidessa i fluidesa en els nostre treballs del día a día. Nosaltres tenim totes les eines per a poder virtualitzar els teus sistemes, de forma fácil, sencilla i económica. Gestionem els teus servidors i procurem que tot estigui al día per a que tu com a client tan sols et preocupis del que mes importa, de tu mateix. El nostre servidors son compatibles amb una gran varietat de sistemes, des de Sistemes Operatiu fins a allotjament web.

Tenim els millors servidors per les següents infrastuctures

Hardware – Software – Xarxes – Imatges – DataCenter

Perquè la teva confiança és l’única cosa que ens importa, hem dissenyat una plataforma altament segura, estable i robusta al 100% i amb els millors components. Estem convençuts que t’encantarà!

Ens encarreguem que els teus Servidors Cloud estiguin sempre protegits davant possibles fallades. La nostra plataforma és altament eficient perquè la teva només hagis de gaudir-la, sense més!

Els nostres servidors están sempre recolzats per un altre llest per a entrar en acció en cas d’una fallada. Hem creat una plataforma 100% resilient i tolerant a errors, on si ocorre qualsevol problema el teu ni el notes.

Passi el que passi, garantim un espai d’emmagatzematge segur per als teus projectes. La teva dades sempre estaran allotjats en tres servidors diferents, perfectament conservats!

Controlem i monitorem tots els elements de la plataforma, per a donar-te sempre el millor rendiment: amb velocitat constant, sense saturacions ni sorpreses.