Acronis Backup

Còpies de Seguretat al núvol

Acronis cloud Backup, et permet tindre les còpies en un servidor extern.

Des de ja farà molt anys, les còpies de seguretat s’han tornat la millor defensa per poder restaurar o recuperar les teves dades contra les noves innovacions que s’estan generant envers al segrest de dades informàtiques.

Acronis cloud Backup, et permet tindre les còpies en un servidor extern o et permet tindre la tranquilitat de poder generar, restaurar o recuperar les dades des de qualsevol lloc del món.

Que et permet fer el servei Acronis Cloud Backup?

Recuperació ràpida i fiable de les seves aplicacions, sistemes i dades de qualsevol incident en qualsevol dispositiu.

Protecció basada en IA d’última generació i pila completa contra malware, amb filtrat d’URL i exploració automatitzada de còpies de seguretat

Gestió de la protecció de endpoints: avaluacions de vulnerabilitat i gestió de correccions, escriptori remot i estat de la unitat

Asseguri’s que les aplicacions empresarials essencials estaran disponibles quan ocorri un desastre. El complement Acronis Disaster Recovery li permet realitzar una commutació per error ràpida en Acronis Cloud i una commutació per recuperació de manera fiable quan els servidors tornin a estar actius.

Nosaltres com a proveidors de solucions cloud de Microsoft (CSP) disposem de les eines mes segures del mercat per evitar la pèrdua de dades o sistemas implementats amb Microsoft365.

Protegeix les dades de Microsot Office 365 amb la còpia de seguretat de cloud a cloud segura i fàcil d’usar que posa les dades de Microsoft Exchange Online, OneDrive for Business i SharePoint Online sota el seu control.

Realitzi còpies de seguretat de qualsevol quantitat de dades o qualsevol sistema, en qualsevol moment, externament en Acronis Cloud Storage de manera segura. Pot recuperar arxius, aplicacions o un sistema sencer en un únic i fàcil pas, i des de qualsevol lloc on tingui una connexió a Internet.