Microsoft365 Empresa Estàndard

Microsoft365 per a Empreses Estàndard

“Aplicacions i serveis connectats en una sola llicència”

Treballa mentre ajudes a protegir la teva empresa i augmentar la seva eficiència amb Microsoft 365. Col·labora en temps real amb correu professional, emmagatzematge en línia i eines de treball en equip que estan sempre actualitzades i t’ajuden a mantenir les teves dades segures.

Característiques de

Microsoft365

Empresa Estàndard

  • Obtingues les versions d’escriptori de les aplicacions d’Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote(més Accessi Publisher només per a PC).

  • Allotja correu amb una bústia de 50 GB i domini de correu personalitzat.

  • Crea un centre per al treball en equip amb Microsoft Teams.

  • Emmagatzema i comparteix arxius amb 1 TB d’emmagatzematge de OneDrive en el núvol per usuari.

  • Usa una llicència per a abastar aplicacions d’Office totalment instal·lades en cinc dispositius mòbils, cinc tauletes i cinc PC o Mac per usuari.

  • Obtingues ajuda en qualsevol moment amb el suport tècnic ininterromput per telèfon o en la web.

Característiques Detallades

Obtingues les últimes característiques i funcionalitats amb les versions totalment instal·lades i sempre actualitzades de Outlook, Word, Excel, PowerPoint per a Windows o Mac, OneNote (les característiques varien), i Access i Publisher (només PC

Obtingues correu electrònic de classe empresarial a través de Outlook amb una bústia de 50 GB per usuari i envia adjunts de fins a 150 MB

Amb Microsoft Teams, accedeix instantàniament a tot el que els teus equips poden necessitar, inclosos xat, contingut, eines i persones.

Edita documents, fotos i molt més des de qualsevol lloc i en tots els teus dispositius amb 1 TB d’emmagatzematge en el núvol de OneDrive.

Comunica’t mitjançant text, veu o videollamadas amb Microsoft Teams. Organitza reunions en la web amb ús compartit de pantalla amb un sol pas i videoconferències HD.

Aplicacions i serveis inclosos