Aquest 2020 ha sigut un punt d’inflexió per a la nostre empresa. Des de l’estat de COVID que ens va agafar desprevinguts a tots fins a tot el nostre nou funcionament i que tantes alegries ens han portat a nosaltres tan com als nostres clients.

Moltes hores d’investigació, estudi i implementació que ens han fet guanyar la màxima experiència per poder donar el millor servei a cada dels nostres clients.

Justament per tots aquests canvis, aquest 2020 em decidit fer un canvi en la nostre empresa, tant a nivell visual, canviant el nostre logo corporatiu per complert, donant una imatge molt mes moderna de la nostra empresa i la nova pàgina web, on esperem que els nostres clients, actuals i futurs, es puguin sentir a gust amb el nou canvi, com també en el format de treball. Hem buscat les eines mes innovadores i fresques del mercat, per tal d’oferir una total disponibilitat de les seves eines als nostres clients, ajudant-nos de la mà del format al núvol (Cloud Solutions) tant amb el nostre programari de gestió (Informàtica3) com amb la virtualització de les oficines (Microsoft365 CSP).

Esperem que aquest 2020 acabi de la millor manera possible, i que el 2021 sigui un any de recuperació per a tothom.

L’equip de Compureus us desitja unes molt bones festes i un feliç any nou 2021.

Attm: Axel Valero Queralt.